Communication culture of medical institutions and patients as the factor of maintenance of efficiency of medical aid

Cover Page

Abstract


Article is devoted communication culture medical establishments and patients as to the factor of maintenance of efficiency of medical aid. Authors on the basis of studying of communication culture of medical institutions and patients a different profile conclusions about necessity of management of this phenomenon on the basis of the complex approach become.

About the authors

D L Mushnikov

Ivanovo state medical academy

Кафедра общественного здоровья и здравоохранения,медицинской информатики и истории медицины; Ивановская государственная медицинская академия; Ivanovo state medical academy

B А Polakov

Ivanovo state medical academy

Кафедра общественного здоровья и здравоохранения,медицинской информатики и истории медицины; Ивановская государственная медицинская академия; Ivanovo state medical academy

Е V Оrlova

Ivanovo state medical academy

Кафедра общественного здоровья и здравоохранения,медицинской информатики и истории медицины; Ивановская государственная медицинская академия; Ivanovo state medical academy

А M Bajutin

Ivanovo state medical academy

Кафедра общественного здоровья и здравоохранения,медицинской информатики и истории медицины; Ивановская государственная медицинская академия; Ivanovo state medical academy

D А Carpov

Ivanovo state medical academy

Кафедра общественного здоровья и здравоохранения,медицинской информатики и истории медицины; Ивановская государственная медицинская академия; Ivanovo state medical academy

S V Schultz

Ivanovo state medical academy

Кафедра общественного здоровья и здравоохранения,медицинской информатики и истории медицины; Ивановская государственная медицинская академия; Ivanovo state medical academy

References

Statistics

Views

Abstract - 84

PDF (Russian) - 66

Cited-By



Copyright (c) 2010 Мушников Д.Л., Поляков Б.А., Орлова Е.В., Баютин А.М., Карпов Д.А., Шульц С.В.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

This website uses cookies

You consent to our cookies if you continue to use our website.

About Cookies